Allt du kan tänkas behöva, både i affären och online!

V-Lift är ett maskinuthyrningsföretag i Jakobstad som även har en omtyckt butik där man hittar ett brett urval av verktyg och arbetskläder för både privata och professionella byggare. I vår webbshop hittar du hela butikens utbud, och mer därtill! Vi har allt från skyddsskor och vattenpass till borrmaskiner och handsågar.

Vi utvidgar vårt sortiment kontinuerligt och strävar efter att ge våra kunder bästa möjliga service, kvalitet och priser!

Ett lyft för Jakobstad

I början på 2000-talet finns det inte många personliftar att hyra i Jakobstadstrakten. V-Lift bestämmer sig för att grunda ett maskinuthyrningsföretag för att tillgodose behoven och startar verksamheten i liten skala med 3 liftar till uthyrning, året är 2005.

Maskinparken växer i takt med kundernas önskemål, och snart förser V-Lift hela nejden med sina uthyrningstjänster. Både företag, industri, kommuner, städer och privatpersoner använder flitigt V-Lifts tjänster.

15 år senare har 3 liftar blivit 100. Dessutom hyr företaget nu även ut både mindre och större maskiner för allehanda ändamål, samt tillfälliga moduler för skolor, dagis och kontor.

2019 slår V-Lift upp dörrarna till sin egen butik där fokus ligger på arbetskläder och -skor, samt mindre handverktyg och maskiner. Butiken är populär och 2020 bestämmer sig V-Lift för att följa kundernas uppmaningar och även erbjuda sortimentet online.

Med fokus på kunden

V-Lift vill vara ett företag som kunden kan lita på. Vi fanns här förr, vi finns här idag och vi kommer att finnas även i framtiden. När man besöker V-Lift får man alltid en positiv och effektiv betjäning, vare sig det gäller hyr- eller köpärenden. Vi vill betjäna våra kunder så som vi själva vill bli betjänade, helt enkelt.

I och med att butikssortimentet nu även finns online, blir V-Lift tillgängligt för kunder i hela Finland. Hos oss är alla välkomna, både privata och professionella byggare och vi betjänar på såväl finska och svenska som engelska.

Kom in till oss på Banvägen 2 i Jakobstad eller besök vår butik online. Vi hjälper dig hitta det du behöver!